Известие

Collapse
No announcement yet.

1.6 boxer или 1.6 twin spark

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 1.6 boxer или 1.6 twin spark

колеги да попитам от скоро сам алфис...имам алфа ромео 145 twin spark 1.6...но одавна сам в спорта на 400метра имах преди това вектра 2.0 8v тунинг....сега разпуквам и алфата в тунинг ама малко сам го замразил с тая криза сложил сам и само спортно ока4ване и филтар)))хиихихих!и 4е вапроса ми е такав кои мотор варви пове4е 1.6 boxer или 1.6 twin spark:за6тото искат да ме нареждат за пари4ки мерси многооо 6те по4ерпя после!!!!!!!!
    Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
    Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

При Алфа тунинг НЯМА !
    И няма нищо общо между 1.6 боксер и т.спарк. От където да го погледнеш
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

просто питам некои колега може да се пускал с такава алфа и да знае как варвят заедно.....аз мисля 4е моита е по барза twin spark.... мисля 4е 6те има ластик

Comment

...

Ако колата ти е наред си бая отпред , почти 20 коня си отгоре , незнам кое те притеснява
        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщение
          колеги да попитам от скоро сам алфис...имам алфа ромео 145 twin spark 1.6...но одавна сам в спорта на 400метра имах преди това вектра 2.0 8v тунинг....сега разпуквам и алфата в тунинг ама малко сам го замразил с тая криза сложил сам и само спортно ока4ване и филтар)))хиихихих!и 4е вапроса ми е такав кои мотор варви пове4е 1.6 boxer или 1.6 twin spark:за6тото искат да ме нареждат за пари4ки мерси многооо 6те по4ерпя после!!!!!!!!
          Търси си 1.7 16в боксер двигател и олекотявай до безобразие ... т'ва е формулата на успеха
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

хахахах на боксера ми харесва как работят но ина4е не ми харесват как се режат спарка пове4е се цепи

Comment

...

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
              Търси си 1.7 16в боксер двигател и олекотявай до безобразие ... т'ва е формулата на успеха
              Малко ме съмнява да си смени 1.6т.с. със 1.7 боксер Ако си фен на 400 м 145-цата изобщо не е твоята кола . единствено 33-ките са лекички и преди време имаше такава да понавървява. Иначе в твоя клас са коли като Саксо 1.6120 коня , което докарва времето на 2-ка 145 - ца , така че сам си прави сметка .
              За сведение чипосано ТДИ 110к.с се върти около средни 15-ки А ти си над 17 .
              BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

оооо не искам си алфа.....единствено само японеца е по добар от италянката ПРИЗНАВАМ СИ!!!!!!!ако сменям марката само с хонда или митсу

Comment

ти с какви тунинги се занимаваш и какви 400 метра незнам .... ама си много дале4е от истината

Comment

oт коя истена сам дале4е я ми кажи............. поне се доизкажи

Comment

..

Опитвам се да ти кажа , а колегата предполагам , че колата изобщо нестава за тази цел Единственото спасение за 1.6 е турбо , а части за тази цел за твоя мотор не се предлагат !Аз също незнам какво разбираш под 400м и тунинг . Твоята кола освен да си се возиш и да се радваш на приятен звук за друго нестава .

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                        Опитвам се да ти кажа , а колегата предполагам , че колата изобщо нестава за тази цел Единственото спасение за 1.6 е турбо , а части за тази цел за твоя мотор не се предлагат !Аз също незнам какво разбираш под 400м и тунинг . Твоята кола освен да си се возиш и да се радваш на приятен звук за друго нестава .
                        лелеле ами да ти кажа доста коли сам наказвал с нея незнам дали само се возя амааа.....до сега никои не ме е минавал...аз си правя кефа вдигам адреналин....не слагам турбо нито нитро просто оби4ам колата да ми е в 4ас.....

Comment

приятел с някои неща си на ВИЕ,колегите ти го казват
                          луд алфист

Comment

може би.....аз не разбирам...но 6том казвате....аз сам от скоро алфист....просто писах тема за която да разбера коя кола е по нервна по палава....вие ме пратихте в турбота и тунинги незнам си какво???ама така и неразбрах сас кое не сам в 4ас????

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                              Малко ме съмнява да си смени 1.6т.с. със 1.7 боксер Ако си фен на 400 м 145-цата изобщо не е твоята кола . единствено 33-ките са лекички и преди време имаше такава да понавървява.
                              33-ката вари щот ръждата я олекотява доста добре
                              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                              X